Marktonderzoek


Consumentenpsychologie


Ik ben Ilse Glandorff en ik heb Sociale Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb deze interesse gecombineerd met mijn fascinatie voor koopgedrag (hoe we beïnvloed worden en aangespoord tot kopen) en ben afgestudeerd in de richting Consumentenpsychologie bij Ap Dijksterhuis.Food & Marketing


Ik heb mijn ware passie gevonden in de combinatie van food en marketing. De interesse voor voedingsmiddelen (zowel technisch als op het niveau van gezondheid, wetgeving, etc.) gecombineerd met hoe maak je deze producten zo aantrekkelijk mogelijk binnen en buiten de (winkel)omgeving.

Ik heb de afgelopen jaren foodproducten en -concepten ontwikkeld voor verschillende grote supermarkten, groothandels en warenhuizen in binnen- en buitenland. Dit kan gaan om eigen merken, maar ook A-merken of fancy labels.Ik heb dit gedaan aan klantzijde (retailer/wholesaler), leverancierszijde (foodproducent) en aan bureauzijde (reclamebureau).